SAVNER DU et seriøst inkassofirma?

Få dine penge – enkelt, hurtigt og effektivt!

Du har sendt en faktura til kunden, men en gennemgang af bogholderiet viser, at betalingen ikke er gået ind, selvom fristen er overskredet. Du skal naturligvis have dine penge, men det er ikke altid rart at skulle sende rykkere til sine kunder. Mange virksomheder frygter især at sende rykkere til stamkunder, for hvad nu hvis det påvirker det fremtidige samarbejde negativt?

Har du brug for et inkassofirma, som er effektivt og tager dine sager seriøst? Så tag kontakt til os og hør mere om vores tilbud. Vi hjælper både med enkeltsager, og hvis du jævnligt har brug for hjælp til simpel men samtidig professionel inddrivelse.

Med 148 års erfaring i branchen ved vi, at vi skaber de bedste resultater ved at være respektfulde, løsningsorienterede og engagerede i vores arbejde. De fleste dårlige betalere vil meget gerne finde frem til en løsning og få betalt deres regninger, når de først kommer i dialog med Kredinor.

Vi håndterer dine kunders betaling effektivt, professionelt og med god dialog, mens du bevarer en god kontakt til kunden. Lad os inddrive dine ubetalte regninger og hjælpe med dine dårlige betalere, så du slipper for bekymringerne og i værste fald en tidskrævende tur i retten. Vi er specialister i inkassosager for både mindre, mellemstore og store virksomheder.

Find den løsning, der passer dig

Enkeltsager

Står du med en enkelt sag, hvor en kunde ikke vil betale? I den situation bestemmer du selv, om du vil betale vores faste pris på 495 kroner for en inkassosag, eller om du ønsker ”gratis” inkasso mod, at vi beholder 20 % af den hovedstol, vi inddriver.

Klippekort

Har du kun få kunder, som ikke betaler til tiden? Så kan et klippekort til hjælp hos os være et godt valg. Med vores klippekort kan du oprette op til 3 sager om året og er derfor praktisk, hvis du har et begrænset behov for inkassohjælp i din virksomhed. Klippekortet fungerer lidt ligesom et taletidskort, og du kan gøre brug af vores hjælp uden begrænsning i din rykkerproces i op til 3 inkasso sager om året.

Mest for pengene
Abonnement

Har du oplevet, at du desværre får brug for professionel inddrivelse med jævne mellemrum? Så er vores abonnementsløs-ning at foretrække. Du betaler et fast beløb om året og kan til gengæld få hjælp til alle de sager, du har brug for.

Lad os kontakte dig

Vil du i gang hurtigere? Så ring til os
+45 33 64 64 25


Hvorfor vælge Kredinor?

  • Vi har en meget høj inddrivelsesprocent i branchen.

  • Vi er branchens ældste inkassobureau med 148 års erfaring

  • Vi er kendt for gode kundeoplevelser og høj kundetilfredshed

  • Vi arbejder for gode betalingsvaner og sund økonomi i vores samfund

  • Vores principper er åbenhed, integritet, fortrolighed og professionalisme

Noget af det værste ved at drive virksomhed er, hvis kunderne ikke betaler. Kontakt Kredinor, så hjælper vi dig med alt det praktiske og til tider ubehagelige. Vi forsøger at indgå i en god og løsningsorienteret dialog med dine dårlige betalere, og vi sikrer, at du får din betaling!

Vaskeægte successhistorier

"Nogle værksteder bruger ”kassen” på advokatbistand. Det er både billigt og let at bruge Kredinor, der agerer anderledes godt end andre inkassofirmaer”, siger Jeanette Pedersen, der har sat 1500 kroner som nedre grænse for at sende ubetalte regninger til inkasso."

"Kredinor har et meget brugervenligt system hvor tingene kører af sig selv. Jeg får straks besked, hvis jeg skal bistå med noget i sagen. Alt foregår hurtigt og effektivt, og jeg skal aldrig bekymre mig om der bliver gjort noget i sagen."

"Vi er trygge ved, at Kredinor håndterer skyldnerne professionelt, taler pænt med dem og giver dem den rette behandling og er sikker på, at Kredinor er godt rustet til at betjene de dårlige betalere."

Så nemt inddriver vi dine tilgodehavender

Du opretter dine debitorer i vores inkassosystem

Følgende dag starter vi inkasso-proceduren

Vi opdaterer løbende status på dine sager

Vi står altid til rådighed og rådgiver dig løbende